PASSIE zoekt PASSIE


Clephar is ontstaan vanuit een passie voor huidverbetering en blijft op deze manier verder evolueren.

Het labo blijft ‘klein’ - omdat we liever onze tijd vullen met formuleren en ontwikkelen van uitzonderlijke producten dan wel met grote markteningstrategiëen.

Onze Clephar Skin Professionals kiezen we op basis van hun ambities om een huid werkelijk te verbeteren en niet op basis van hun omzetcijfers.

Wij worden er oprecht gelukkig van wanneer we zien dat jij als schoonheidsdeskundige de huid van een klant kan verbeteren, gezond kan maken.

Onze taak is je te begeleiden, je alle mogelijke advies te geven om je job zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij zijn er om jullie te begeleiden, via opleidingen en hoogstpersoonlijk advies. Ons succes meten we af aan het succes dat jij boekt met de huid van je klanten.

Wordt jij een CLEPHAR SKIN PROFESSIONAL?

 

CLEPHAR is er voor elke beauty professional die op een kwalitatieve manier manuele, huidverbeterende behandelingen wil aanbieden. Bij ons geen minimale afnames of verplichte aankoop van bepaalde lijnen…

Als je heel bescheiden wil opstarten, verwijzen we je door naar ons merk Dermacoach. Hiermee kan je al heel wat huidtypes een mooie, huidverzorgende behandeling aanbieden. Wil je doorgroeien en alle mogelijk huidtypes en huidcondities de juiste zorg bieden, dan heten we je welkom in onze Clephar familie.

We bieden je een op jouw maat samengesteld startpakket aan en de nodige opleidingen om elke huid optimaal te kunnen behandelen.

En dit alles op jouw tempo. De ene neemt een vliegende start, de ander bouwt liever langzaam op, de ene werk bij wijze van spreken dag en nacht, de andere heeft naast haar job heel wat tijd te investeren in haar gezin of nog andere activiteiten…

Wij volgen jou en niet omgekeerd. Wij zijn er om samen met jou, van jouw instituut een succes te maken, op de manier waarop jij dat het meest wenselijk vindt.

Wij bieden kwalitatief hoogstaande producten, we verwachten vooral dat jij ze op een kwalitatief hoogstaande manier toepast.

Interesse om met ons samen te werken? Geef een seintje op adm@csscosmetics.be

unsplash